BAZEN

Dozvolite sebi potpuno opuštanje u prijatnom ambijentu naših bazena. Na raspolaganju su spoljašnji bazen koji radi tokom cele godine sa temperaturom vode od 30-33°C u zavisnosti od spoljašnje temperature a u zimskom periodu je ispunjen termomineralnom vodom. Takođe postoji i unutrašnji bazen koji pruža mogućnost potpunog opuštanja uz hidro-aero masažne efekte i idealno je projektovan sa prijatnom temperaturom vode 30°C. Trajanje sadržaja: 60 minuta

Wellness
SAUNA

Finske saune imaju pozitivno dejstvo na Vaše zdravlje i dobro raspoloženje, lep izgled kože, lica i celog tela. U sauni dolazi do relaksacije mišića i poboljšanja opšteg psihofizičkog stanja. Redovnom upotrebom poboljšavate otpornost organizma, sagorevate kalorije, ublažavate stres, stabilizujete krvni pritisak. Na prirodan način se šire pore i znojenjem izbacuju prašina, odumrla koža, toksini… Različite arome kojima se poliva peć blagotvorno utiču na raspoloženje, opuštaju, umiruju, i vode u nezaboravan svijet mirisa. Namenjene su ljubiteljima tradicionalnog oblika sauniranja na visokim temperaturama. Trajanje sadržaja: 30 minuta .

Wellness
FITNESS CENTAR

Fitness centar opremljen je profesionalnim spravama koje zadovoljavaju osnovne potrebe svakog korisnika. Trajanje sadržaja: 60 minuta

Wellness
KRALJEVSKA KADA

Jednostavno je morate probati!

Kraljevska kada predstavlja ekskluzivnu i autentičnu ponudu našeg wellness centra. Originalnog je izgleda iz perioda kada je napravljena za kralja lično. Primenjuje se sa termomineralnom ili aromatično–eteričnom kupkom. U veličanstvenoj Kraljevskoj kadi možete uživati sami ili u dvoje. Korisnik može da bira između biserne, aromatično-eterične i termomineralne kupke.

Trajanje sadržaja: 20 minuta

Wellness
PAKOVANJE

Tretmanima pakovanja tela postiže se hidratacija i povećanje čvrstine kože, a ujedno opuštaju i smiruju mišići. Nanosi se preparat na bazi shea putera na celo telo, koje se potom uvija u celofansku foliju, pokriva frotirski prekrivačem i ostavlja da relaksira na toplim tapedarijumima. Vrste pakovanja koje nudimo su:

  • PELOID - lekovito blato, koje preporučujemo i kod zdravih osoba koje žele da očuvaju  i unaprede svoje zdravlje, kao i onima koji se osećaju umorno, napeto i žive u stresu. Peloid poboljšava cirkulaciju, čisti kožu, znojenjem vrši detoksikaciju, otklanja bakterije, otvara pore. Primena blatnog pakovanja opušta napete mišiće, relaksira i to sve kroz prijatnost i ugodnu toplinu u autentičnom ambijentu Kraljevskog kupatila
  • ČOKOLADA fantastično deluje na kožu. Hrani je i obnavlja, te poboljšava njenu elastičnost (tonus). Usporava procese starenja. Koža postaje čudesno meka i svilenkasta.
  • VINSKA MASKA - izuzetan antioksidant - anti age efekat - inicira eliminaciju slobodnih radikala na ćelijskom nivou i njihovo izbacivanje putem fiziološkog sistema.
  • ALGE - maska od algi deluje protiv celulita i detoksikujuće. Učvršćuje potkožno tkivo.

Trajanje sadržaja: 20 minuta

Wellness
PILING

Piling tela je tretman kojim se vrši eksfolijacija odumrlih površinskih ćelija kože tela, tako da koža ostaje glatka, prokrvljena. Piling će ukloniti mrtve ćelije kože, obnoviti i regenerisati kožu, otkloniti umor, osvežiti i opustiti celo telo te ispuniti elanom vaš duh. Vrste pilinga koje nudimo su:

  • PELOID - pravi najfiniji piling tela, poboljšava kvalitet kože pa ona postaje jedra, hidrirana, glatka.
  • KAFA - sa svim svojim sastojcima, mastima, belančevinama, uljima i organskim kiselinama, kafa je korisna u sprečavanju preranog starenja kože. Zbog svog antioksidativnog dejstva, koža ce biti glatka i podmlađena.
  • OLIGO HIDROGEL - sadrži koštice kajsije, badema, alge, aloa veru i morsku so. Potpuno prirodni piling koji ne oštećuje površinski sloj kože zbog sitne granulacije, a skida odumrle ćelije i druge naslage i na taj način potpomaže njenu prirodnu regeneraciju.
  • KREM PILING – kremasta struktura ovog pilinga na bazi aloa vere i algi sa primesama badema daje koži slajan i regenerisan izgled
  • Trajanje sadržaja: 20 minuta

Wellness
AQUA DETOX – DETOKSIKACIJA

Aqua Detox Medical je aparat koji upotrebljava najnoviju tehnologiju kao pomoć organizmu prilikom detoksikacije. Stimuliše prirodne telesne funkcije izlučivanja i omogućava izbacivanje toksina i ostalih štetnih materija koje su se nakupile u stanicama. Detoksikacija se vrši putem stopala koja imaju preko 2000 pora.
Trajanje sadržaja: 30 minuta

Wellness
ULAZNICA

Ulaznica u wellness centar Kovilje uključuje korišćenje saune, fitness centra, otvorenog i zatvorenog bazena. Može se iskoristiti svakim danom od 8 do 22 časa.
Trajanje sadržaja: 180 minuta

Pogledajte specijalne akcije na strani POPUSTI I POVOLJNOSTI

NAPOMENA: Termini korišćenja wellness ulaznica su 8-11h, 11-14h, 14-17h, 17-20h, 20-22h i potrebno je izvršiti rezervaciju za jedan od navedenih termina na dan korišćenja ulaznice.

 

Wellness
AI-CHI by Jun Konno

Ai Chi je vid pokreta u vodi koji ojačava i opušta celo telo. Povezuje istočnu i zapadnu filozofiju i ujedinjuje mentalne, fizičke i spiritualne energije. Kombinuje Tai Chi, Shiatsu i Watsu. Ai Chi se sprovodi u vodi koja doseže do ramena. Karakteristike Ai Chi-ja su: duboko i umireno disanje; široki pokreti trupa i ekstremiteta. Počinje sa vežbom disanja, postepeno se uključuju pokreti gornjih ekstremiteta, trupa, donjih ekstremiteta, a pri tome se i celo telo uključuje u pokret. Ai Chi je efikasna metoda, koja kroz pravilne pokrete povećava potrošnju kiseonika i trošenje kalorija, a ujedno rehabilituje i jača telo. Ova metoda je idealna relaksaciona tehnika za osobe sa visokim stresom. Ostvaruje bolju pokretljivost i mobilizuje celo telo.
Trajanje sadržaja: 35 minuta

Wellness
KRALJIČINA KADA

Kraljičina kada predstavlja novu uslugu u okviru wellness centra Kovilje i savršena je u kombinaciji sa lekovitim blatom Banje Koviljače. Moguć je izbor između tri vrste kupki: biserne, termo-mineralne i aromatično eterične.

Pogledajte specijalne akcije na strani POPUSTI I POVOLJNOSTI

Trajanje sadržaja: 20 minuta

Wellness
NAPOMENE:

Za korišćenje pojedinačnih sadržaja potrebno je izvršiti REZERVACIJU TERMINA.
- Za svakog korisnika obezbeđen je BADEMANTIL, PEŠKIR I PAPUČE
- Posle svakog sadržaja: RELAKSACIJA + OSVEŽAVAJUĆI NAPITAK
- Za korisnike je moguća KONSULTACIJA LEKARA