O ustanovi

U samom srcu Banje Koviljače nalazi se istoimena Specijalna bolnica za rehabilitaciju, jedan od najsavremenijih rehabilitacionih centara te vrste u Evropi.

Ova elitna zdravstvena ustanova za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju, uspela je da višedecenijskim iskustvom, na najbolji način, poveže blagodeti tradicionalnog – prirodnog lečilišta sa svim onim što nudi savremena fizikalna medicina i rehabilitacija.

Po svojim smeštajnim kapacitetima, kvalitetnoj ishrani i vrhunskoj usluzi, ubraja se u red evropskih hotela visoke kategorije. Kao jedna od najstarijih rehabilitacionih ustanova u Srbiji, osim najsavremenijih metoda lečenja i prirodnih blagodeti, gostima nudi osmeh na licu, ljubav u srcu i veru u duši.

Kupatilo Kranja Petra I

Zaposleni

O zdravlju i dobrom raspoloženju gostiju brine ekipa lekara specijalista i subspecijalista, fizio i radni terapeuti, medicinske sestre i tehničari, dijetetičar – nutricionista, kao i brojne prateće službe. Sa lica zaposlenih zrači čar koja smiruje sve brige i odnosi sve boli srca. Ovde je primetan mir i radost, osećanje neobične – anđeoski duhovne lakoće zaposlenih koji neprestano lebde nad svojim gostima. Specijalna bolnica za rehabilitaciju - Banja Koviljača deluje sinhrono kao sunčani sat, jer jedino delujući poput tog mehanizma mogući su uspesi koje postiže ova, već evropska, elitna ustanova. Vitrine ove ustanove upravo i krasi SUNČANI SAT – najveće priznanje u zdravstvu u našoj zemlji.

Zaposleni u Specijalnoj bolnici Banja Koviljača

Maksima zaposlenih u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju - Banja Koviljača glasi:

Snaga vodopada je u mnoštvu kapljica koje rade zajedno