• 23.06.2019

Prim.mr.sci Aleksandar Jokić, direktor Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljač dobitnik je nagrade „GRAND PRIX – BUSINESS SUMMIT“  na 8. Business International summit – u, koji se održava od 21. do 23. juna 2019. godine u Vrnjačkoj banji u Srbiji.

Nagrada „GRAND PRIX – BUSINESS SUMMIT“ se dodjeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumievaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Nagrada se dodeljuje u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, udruženja, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkurentnog tržišnog imidža.

Jokić je tim povodom istakao:“Ustanova koju vodim u protekle četiri godine beleži značajne uspehe. Konstantno se povećava broj gostiju, broj procedura, ali i značajno se povećao broj novozaposlenih radnika. Veliku zahvalnost dugujem porodici, svim zaposlenim i kolektivu Specijalne bolnice (čiji je moto da je snaga vodopada u mnoštvu kapljica koje rade zajedno), ali i osnivaču – Ministarstvu zdravlja koje je prepoznalo Banjski turizam kao razvojnu šansu Srbije.“