• 10.06.2018

KAŽITE DA ZDRAVLJU !!!

Specijalna bolnica za rehabilitaciju je drugi put za redom 09.06.2018. obeležila i organizivala Global wellness dan i velelepnom parku okruženom zelenilom. Ove godine manifestacija je održana na svih sedam kontinenata u 100 zemalja širom sveta, na preko 4000 lokacija.

Svake godine, druge subote u junu mesecu,  Global wellness dan se održava od 2012. godine čiji je pokretač  Belgin Askoy, u cilju promocije wellness filozofije i podizanja svesti o značaju wellbeinga i zdravog, aktivnog načina života širom sveta.

Svi žele da budu zdraviji, da izgledaju bolje i da dobro žive i fizički i duhovno. Cilj Global wellness dana je ukaže kako se se takav život može i ostvariti. Global Wellness Day 2018.  koji je održan 09. juna u parku Banje Koviljače su podržali, pored Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača i Wellness centra Kovilje,  Dom zdravlja "dr Milenko Marin", Turistička organizacija Grada Loznice, hotel Royal Spa, fitness studio Sparta pilates, škola odbojke Banja Koviljača, studio BB Gym, Fudbalski klub Gučevo 1929  i brojni banjski posetioci. Da jedan dan može promeniti sve, ukazao nam je na to  Zoran Gajić, Predsednik odbojkaškog saveza Srbije, bivši trener odbojkaške repezentacije SR Jugoslavije i Rusije. Podržao je Global wellness dan i Specijalnu bolnicu u obeležavanju svojim izlaganjem i bodrenjem naših malih sportista. Ukazao na značaj vežbanja i preneo njegova dugogodišnja iskustva.