• 28.09.2016

Šesta po redu Biznis konferencija „Turističko tržište Jugoistočne Evrope-SEET 2016“, održana je u Sava centru u Beogradu, u sredu 28. septembra 2016. godine. Konferencija SEET 2016 se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, a samo neki od ciljeva su unapređenje konkurentnosti i povećanja prihoda turističkih privreda u regionu Jugoistočne Evrope, jačanje regionalne saradnje, rast prometa turista između zemalja u Regionu i privlačenje turista udaljenih tržišta.

6. biznis konferencija „SEET 2016“ je okupila više od 400 najznačajnijih predstavnika poslovne turističke zajednice koja se odnosi na donosioce odluka u vodećim kompanijama iz oblasti turizma, saobraćaja, kao I visoke predstavnike relevantnih međunarodnih organizacija i privrednih asocijacija.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača je takođe uzela učešće u ovoj izuzetno značajnoj regionalnoj biznis konferenciji gde joj je pružena mogućnost da proširi stručna i praktična znanja, i unapredi svoje poslovanje kroz konkretne poslovne dogovore.

Timu ove ustanove na čelu sa direktorom prim. dr Aleksandrom Jokićem je dodeljena prestižna nagrada Brend Lider Award 2016 za lidera u postavljanju novih standarda u inovativnosti, profesionalnosti, kvalitetu, pouzdanosti i konkurentnosti u oblasti medicinskog i wellness turizma u regionu jugostočne Evrope. 

Stručni kolegijum 6. Biznis konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope-SEET 2016“ na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkurentnog imidža turističnke industrije regiona jugoistočne Evrope, odlučio je da je Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača lider u svojoj oblasti i da nagrada odlazi u prave ruke.