• 21.07.2018

U subotu 21.07.2018. godine u banjskom parku na platou ispred fontane u živom programu TV emisije Žikina Šarenica, Banja Koviljača se pokazala kao izuzetan domaćin koji ima šta da predstavi. 
Nastupima kulturno umetničkih društava, bendova, škole gitare i brojim drugim umetničkim grupama i sadržajima upotpunila se slika zanimljivosti ovog kraja. 
Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača, kao lider u svojoj oblasti a jedan od glavnih nosilaca svoje delatnosti u regionu, pa i šire, uspešno se predstavila kao lečilište, ali je takođe predstavila i svoju službu ishrane, svoje kuvare i karving majstora. Direktor prim. dr Aleksandar Jokić je posebno istakao uspehe koji prethode ali i koji tek dolaze - uz uspešnost sezone koja dostiže svoj puni potencijal, najavio je i osvajanje trećeg po redu priznanja Brand Lider Award 2018. Predsednik Upravnog odbora ove ustanove, gospodin Momčilo Moma Vuksanović, koji se u slobodno vreme bavi i ikonopisanjem, uz direktora je predstavio skrivene lepote zdanja Vila Dalmacija - kapelu koja je prelep prizor kako pacijentima tako i posetiocima Banje Koviljače.
Po rezultatima merenja u direktnom prenosu na RTV Pink, emisiju Žikina Šarenica iz Banje Koviljače pratilo je 1.126.000 gledalaca.