• 21.05.2016

Specijalna bolnica i Wellness centar Kovilje na II Wellness i Spa Festu u Beogradu

Ušće Shopping Center je u subotu, 21. maja 2016. godine, bio domaćin drugog Wellness & Spa Festa, koji je bio održan na platou ispred centra. Na najfrekventnijem mestu za jedinstvenu, proaktivnu, uzbudljivu manifestaciju, sa mnoštvom različitih simultanih aktivnosti, poput joge, masaža, radionica i celodnevnog živog programa sve je bilo u znaku promocije wellness & spa industrije i zdravstvenog turizma.

Fokus na afirmaciji zdravih životnih stilova i inspiraciji na promene koje doprinose zdravlju i sreći ljudi svih životnih doba, čini ovaj festival, u organizaciji Redakcije časopisa Turistički Svet i Wellness akademije Peđa Filipović, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Ministarstva zdravlja i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija – jednim od najatraktivnijih događaja u prestonici i to za sve posetioce – besplatno!

Specijalna bolnica za rehabilitaciju sa svojim Wellness centrom Kovilje uspešno je prezentovala koncept wellness i spa koje primenjuje uspešno još od 2007. godine, pod vođstvom wellness ambasadora Peđe Filipovića.