• 29.07.2016

Udruženje Plava školjka iz Beograda i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača priredili divno veče za mališane i omladince

Udruženje Plava školjka iz Beograda i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača priredili su javni nastup dece i mladih sa invaliditetom iz cele Srbije. Deca koja borave na dečijem odeljenju Specijalne bolnice, brojni mladi iz cele Srbije, uz pomoć i nadzor Nadice Blažić, predsednika Udruženja Plava školjka i njenih brojnih pomoćnika, na terasi između Vila Hercegovina i Dalmacija priredili su javni nastup u petak 29.07.2016. godine.

Udruženje Plava školjka je doniralo dečijem odeljenju Specijalne bolnice posebni kompjuterski miš - senzorni miš koji pomaže i olakšava rad sa računarom. Poklon je u ime Specijalne bolnice i dečijeg odeljenja primila dr Nada Jeftić, nečelnik zdravstvene službe.

Radosna i raspoložena deca iz raznih krajeva Srbije su plesala, recitovala, igrala, boćala se, bojila, crtala, stvarala i zbavljala se na bini ispred dečijeg odeljenja, a brojna publika je imala priliku da uživa u raznovrsnim talentima sve naše dece pod sloganom Lepota je u različitosti.