• 23.08.2017

23.08.2017. godine u Banji Koviljači otvorene nove kabine za primenu lekovitog blata i vode.

U specijalnoj bolnici za rehabilitaciju, otvoren je deo renoviranog blatnog kupatila. Otvoreno je 13 novih kabina za pripremu blata i 13 kada za kupanje u termomineralnoj vodi u terapijskom delu starog blatnog kupatila. Dobili smo prostor za još 250 pacijenata dnevno, kjima možemo pružiti banjski tretman.

Tom prilikom posetio nas je ministar zdravlja ass. dr Zlatibor Lončar, koji je ocenio sa urađenim “možemo da budemo konkurenti  svima koji se bave ovim poslom u svetu i imaju banje.” Tom prilikom je rekao : “ kada bi nam sve banje u Srbiji pravile rezultat kakav se ostvaruje ovde, ne znam gde bi nam bio kraj.”
U prvu fazu radova uloženo je 25 miliona dinara sopstvehih sredstava, a renovirani deo blatnog kupatila biće deo budućeg  najmodernijeg “wellness hotela”.

Naredna faza renoviranja straog blatnog kupalila obuhvatiće izgradnju recepcije,holova,restorana sa kuhinjom , 25 soba i apartmana, otvorenog i zatvorenog bazena, sauna, parnog kupatila i ostalog sadržaja kao i spajanje novog wellness centra sa starim.