Tel: +381 15 818 270| e-mail: banjakov@eunet.rsAKTUELNA DEŠAVNJA

 

 

 

AKREDITOVANA PRVA U SVOJOJ KATEGORIJI

Uspešno završen proces akreditacije Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača je započela proces akreditacije još 2012. godine, a konačan dolazak tima za spoljašnje ocenjivanje Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije je trajao od 26. do 29. marta 2017. Godine. Tokom tih nekoliko dana, tim za spoljašnje ocenjivanje je budnim okom opažao sve specifičnosti funkcionisanja ovog složenog sistema. Svi zaposleni, novinari i predstavnici lokalne samouprave mogli su na završnom sastanku koji je održan 29. marta da čuju šta su ocenjivači videli tokom njihove posete.

Podršku Specijalnoj bolnici pružili su i državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije dr Meho Mahmutović, dr Dušan Jovanović pomoćnik direktora Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije, dr Radoje Simić, direktor Instituta za majku i dete kao i gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović sa saradnicima.

Ovo predstavlja novo poglavlje u kvalitetu pružanja usluga u zdravstvu za našu ustanovu, i trudićemo se da uvedemo još standarda kako bi naše lečilište bilo priznato u Srbiji ali i u svetu, naveo je prim. dr Aleksandar Jokić u svom obraćanju i zahvalio se svim pacijentima na ukazanom poverenju a zaposlenima na velikom trudu i radu.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

18. LIKOVNA KOLONIJA

Održana smotra umetnosti u Banji Koviljači

Od 2. do 9. marta 2017. godine u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljača održana je 18. po redu Likovna kolonija "Koviljača", na kojoj je učestvovalo i stvaralo 9 umetnika.

Vredna umetnička dela nastala tokom ove 7-dnevne kolonije nastaviće da krase hodnike i zidove Specijalne bolnice.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

SPECIJALNA BOLNICA NA SAJMU TURIZMA

Najveća turističko–privredna manifestacija u ovom delu Evrope, 39. Međunarodni beogradski sajam turizma, završen je u fantastičnoj atmosferi za sve učesnike i mnogobrojne posetioce

Obeležen novim rekordima, događaj je opravdao lidersku poziciju u regionu i uspešno nastavio trend rasta u svim parametrima: broja učesnika - izlagača i zemalja koje su nastupile, organizacionog, sadržajnog i biznis aspekta, poslovnih susreta i ugovorenih poslova tokom sajma, ali i broja posetilaca. Mereno brojem posetilaca, ovogodišnji Sajam turizma najuspešniji je u svojoj istoriji

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača uspešno je izlagala na ovogodišnjem Sajmu turizma i beleži veliko interesovanje kako posetilaca, tako i poslovnih partnera, saradnika i zvaničnika.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

DONACIJA LJUDI VELIKOG SRCA

Vredan poklon za mališane na dečijem odeljenju Specijalne bolnice

Da dobrota i nesebičnost opstaju i u današnje vreme pokazuje nesebičan gest Ane i Marinka Jugovića koji su donirali veoma vredan poklon za dečije odeljenje u okviru Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača. U pitanju je električni krevet koji će pomoći svakodnevnom borvaku i oporavku mališana koji će ga koristiti.

Krevet sada krasi jednu od soba novog renoviranog dečijeg odeljenja i nosi pločicu sa natpisom "Malim pacijentima bolnice Banja Koviljača za brži oporavak sa ljubavlju poklanjaju Ana i Marinko Jugović". Od celokupnog dečijeg odeljenja i svih mališana koji se leče u njemu - VELIKO HVALA!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

NOVI RESTORAN "POD KULOM"

Obnovljen je popularni restoran "Pod Kulom" u okviru Specijalne bolnice

Skriven u lepotama velelepnog parka Banje Koviljače, u samom srcu kraljevskih zdanja Vile Hercegovina i Vile Dalmacija, restoran “Pod Kulom” deo je Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača, a u isto vreme predstavlja celinu za sebe koja se može pohvaliti bogatom ponudom i vrhunskom uslugom. Restoran “Pod Kulom” postoji već 14 godina, poseduje 100 mesta i nalazi se u istoimenom objektu, popularnoj kuli, koja asocira na kraljevsku krunu.

Krajem 2016. godine, restoran “Pod Kulom” je kompletno renoviran, urađen je potpuno novi enterijer i šank i kupljen nov moderan nameštaj. Radovi su trajali 18 dana i svečano otvaranje restorana je održano u četvrtak, 29.12.2016. godine. Ovim gosti gosti Specijalne bolnice imaju mogućnost da uivaju u novom ambijetu u tradicionalnoj kraljevskoj kruni koja krasi celokupan parkovski kompleks.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

PAKETIĆI ZA NAJMLAĐE

Deda Mraz posetio Dečije odeljenje Specijalne bolnice

Za sve mališane koji su smešteni na dečijem odeljenju Specijalne bolnice za Rehabilitaciju tokom novogodišnjih praznika, Deda Mraz je spremio brojne poklone.

Ali i naši klinci i klinceze sa dečijeg odeljenja su uz pomoć svojih drugara spremili za Deda Mraza i njegovu družinu predivne nastupe i izvedbe proze, poezije i prezentaciju svojih talenata.

------------------------------------------------------------------------------------------

 

NAGRADA ZA RESTORAN POD KULOM

Festival SLAVAGASTRO 2016 doneo nova priznanja za Specijalnu bolnicu

Na XXI festivalu  SLAVOGASTRO održanom u Hotelu Palas u Beogradu 15.12.2016. godine, Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača i njen restoran “Pod kulom” odneli su SPECIJALNO VELIKO PRIZNANJE ZA NAJBOLJU SLAVSKU TRPEZU U BANJAMA SRBIJE.

Uručenje priznanja Šefu ishrane u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju obavio je predsednik Sacen Internationala Dragan Gligorijević, kao i Ljubica Milojević predstavnik Svetske turističke organizacije u Srbiji.

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

AMBASADORI DOBRE USLUGE

Još jedno prestižno priznanje za Wellness centar Kovilje i njegovog koordinatora

Upravo u godini u kojoj se obeležava decenija kako je ustanovljeno priznanje Ambasadori dobre usluge, koje se, u organizaciji časopisa Turistički Svet, a u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, svake godine dodeljuje onima koji su se izdvojili od drugih - uspešnim poslovanjem, beskompromisnim kvalitetom, novim standardima, profitabilnim konceptima, praktičnim veštinama… - imamо zaista posebno zadovoljstvo da vas obavestimо da je, po odluci petočlanog Stručnog žirija, čiji je počasni predsednik prof. dr Slobodan Unković, emeritus, priznanje Ambasador dobre usluge u kategoriji Wellness & Spa menadžer godine pripalo Mariji Nikolić, koordinatoru Wellness centra „Kovilje“, u SB Banja Koviljača.

Ceremonija dodele ovogodišnjih priznanja Ambasadori dobre usluge upriličena je 14. decembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, na Gala večeri hotelijera i njihovih prijatelja, u sjajnoj atmosferi, uz mnoštvo uglednih kolega, gostiju iz javnog života, diplomatije i medija.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

NAGRADA PRIVREDNE KOMORE SRBIJE

Direktor Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača laureat PKS

U Privrednoj komori Srbije 8. Decembra 2016. godine održana je sednica Skupštine u okviru koje su uručene nagrade PKS za 2016. godinu. Priznanja se dodeljuju pojedincima i kompanijama za postignute rezultate u privređivanju, inovativnosti i nauci, unapređenju menadžmenta, informisanju javnosti o radu Komore i privrednim kretanjima.

Članovima Skupštine PKS obratio se ministar privrede Goran Knežević. U svečanom delu sednice Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, uručio je nagrade najuspešnijima.

Komisija za dodelu nagrade Privredne komore Srbije dodelila je Prim. dr Aleksandru Jokiću, direktoru Specijalne bolnice za rehabilitaciju BANJA KOVILJAČA, Nagradu Privredne komore Srbije za doprinos ostvarenim rezultatima u privređivanju i unapređenje menadžmenta u 2016. godini.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI SA REPUBLIKOM SRPSKOM

Novi popusti očekuju stanovnike Republike Srpske u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljača

Danas je potpisan sporazum o saradnji između Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske i Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača. Protokol o saradnji su potpisali prim. dr. Aleksandar Jokić, v.d. direktora i ministar Predrag Gluhaković. Svi stanovnici Republike Srpske će imati popust 10% na sve usluge u ovoj ustanovi od 15.11.2016. godine do 01.04.2017. godine.

Ova jedinstvena prilika za popust koju od danas imaju pored stanovnika Tuzlanskog kantona i stanovnici Republike Srpske je još jedan od koraka u razvijanju i produbljivanju međusobne saradnje i promocije domaćeg turizma. A koren svega je, prema rečima stranaka potpisnica, zajedničko uverenje da je saradnja i partnerstvo u ovim oblastima u obostranom interesu i da će doprineti budućem uspešnijem i kvalitetnijem ukupnom razvoju, sa svim pozitivnim ekonomskim i drugim efektima.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

SPECIJALNA BOLNICA LIDER U REGIONU

6. Biznis konferencija „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2016“

Šesta po redu Biznis konferencija „Turističko tržište Jugoistočne Evrope-SEET 2016“, održana je u Sava centru u Beogradu, u sredu 28. septembra 2016. godine. Konferencija SEET 2016 se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, a samo neki od ciljeva su unapređenje konkurentnosti i povećanja prihoda turističkih privreda u regionu Jugoistočne Evrope, jačanje regionalne saradnje, rast prometa turista između zemalja u Regionu i privlačenje turista udaljenih tržišta.

6. biznis konferencija „SEET 2016“ je okupila više od 400 najznačajnijih predstavnika poslovne turističke zajednice koja se odnosi na donosioce odluka u vodećim kompanijama iz oblasti turizma, saobraćaja, kao I visoke predstavnike relevantnih međunarodnih organizacija i privrednih asocijacija.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača je takođe uzela učešće u ovoj izuzetno značajnoj regionalnoj biznis konferenciji gde joj je pružena mogućnost da proširi stručna i praktična znanja, i unapredi svoje poslovanje kroz konkretne poslovne dogovore.

Timu ove ustanove na čelu sa direktorom prim. dr Aleksandrom Jokićem je dodeljena prestižna nagrada Brend Lider Award 2016 za lidera u postavljanju novih standarda u inovativnosti, profesionalnosti, kvalitetu, pouzdanosti i konkurentnosti u oblasti medicinskog i wellness turizma u regionu jugostočne Evrope.  


Stručni kolegijum 6. Biznis konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope-SEET 2016“ na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkurentnog imidža turističnke industrije regiona jugoistočne Evrope, odlučio je da je Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača lider u svojoj oblasti i da nagrada odlazi u prave ruke.

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

KAPELA U SPECIJALNOJ BOLNICI

Mesto za molitvu i utehu, spiriitualno i religijsko iskustvo u srcu banjskog lečilišta

U subotu 03.09.2016. godine svečano je otvorena i osveštana kapela na I spratu Vile Dalmacija, koja je namenjena za sve goste i posetioce.

Kapela je delo umetnika ikonopisca Momčila Vuksanovića i koja je nastala uz pomoć donacije kolektiva Specijalne bolnice i pojedinaca, sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa šabačko-valjevskog gospodina Lavrentija.

Osveštenju kapele su prisustvolali predstavnici Ministarstva zdravlja Republike Srbije, sveštenici crkve Sv. Petra I Pavla iz Banje Koviljače, predstavnici grada Loznica i brojno sveštenstvo i zvaničnici.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

RADOVI NA KURSALONU

Krov simbola Banje Koviljače - Kursalon - je rekonstruisan i više mu ne preti urušavanje

Direktor Specijalne bolnice Banja Koviljača je zajedno sa predstavnicima Ministarstva zdravlja I zvaničnicima gradske opštine Loznica obišao dvoranu Kursalon u banji Koviljači nakon završene prve faze u obnovi ovog dvorca – rekonstrukcije krova.

Nakon nekoliko meseci od kako je Kursalon zajedno sa još nekoliko objekata u parku Banje Koviljače predat na korišćenje Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljača, vide se prvi rezulatati zajedničkih napora da se Kursalon kao simbol ovog prirodnog lečilišta otrgne od propadanja.

Uskoro se očekuje početak ostalih radova koji će u etapama, malo po malo, vratiti nekadašnji sjaj ovoj velelepnoj građevini.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

XIII REVIJA DOKUMENTARNOG FILMA

U avgustu, od 04. do 06., u Banji Koviljači održana 13. Revija dokumentarnog i etno filma "Aleksandar Saša Petrović"

Specijalna bolnica za rehabilitaciju već 13. godinu za redom organizuje Reviju dokumentarnog i etno filma koja nosi ime po slavnom jugoslovenskom reditelju kokji je poreklom iz Banje Koviljače - Aleksandru Saši Petroviću.

Tri večeri su pratili prigodni muzički sadržaji i projekcije filmova na otvorenom - letnjoj terasi između Vila Hercegovina i Dalmacija, u prijatnom ambijentu letnjih večeri.

Prve večeri nastupili su loznički bend Romansijeri koji su pred projekciju filma Maestro i Margarita odsvirali brojne numere romske muzike. Drugo veče je obeležila projjekcija filma Limunovo drvo posvećena preteči jednog od najvećih bendova domaće rok scene - EKV i njenom frontmenu Milanu Mladenoviću. Uvodne numere pomenutog benda su izvodili duo Radumilo iz Banje Koviljače. Treće veče je bilo posvećeno duhovnom velikanu - Nikolaju Velimiroviću, uz prigodan program Crkve iz Banje Koviljače.

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

DRUGARSTVO U KOVILJAČI 2016.

Udruženje Plava školjka iz Beograda i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača priredili divno veče za mališane i omladince

Udruženje Plava školjka iz Beograda i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača priredili su javni nastup dece i mladih sa invaliditetom iz cele Srbije. Deca koja borave na dečijem odeljenju Specijalne bolnice, brojni mladi iz cele Srbije, uz pomoć i nadzor Nadice Blažić, predsednika Udruženja Plava školjka i njenih brojnih pomoćnika, na terasi između Vila Hercegovina i Dalmacija priredili su javni nastup u petak 29.07.2016. godine.

Udruženje Plava školjka je doniralo dečijem odeljenju Specijalne bolnice posebni kompjuterski miš - senzorni miš koji pomaže i olakšava rad sa računarom. Poklon je u ime Specijalne bolnice i dečijeg odeljenja primila dr Nada Jeftić, nečelnik zdravstvene službe.

Radosna i raspoložena deca iz raznih krajeva Srbije su plesala, recitovala, igrala, boćala se, bojila, crtala, stvarala i zbavljala se na bini ispred dečijeg odeljenja, a brojna publika je imala priliku da uživa u raznovrsnim talentima sve naše dece pod sloganom Lepota je u različitosti.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

NOVI PROMO FILM SPECIJALNE BOLNICE

Pogledajte novi film naše ustanove

U julu mesecu, Specijalna bolnica za rehabilitaciju je prezentovala novi promotivni film u trajanju od 7 minuta koji pokušava da predstavi širok opseg usluga koje nudi ova ustanova, zajedno sa svojim restoranima i wellness centrom. Na ovom projektu su bili angažovani brojni saradnici i sada kada je konačno kompltiran, možete ga pogledati na zvanićnom YouTube kanalu Specijalne bolnice ili na linku PROMO VIDEO

Posetite i Youtube kanal Specijalne bolnice i saznajte više o brojnim sadržajima i uslugama u okviru ovog Lečilišta sa tradicijom.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

WELLNESS I SPA FEST

Specijalna bolnica i Wellness centar Kovilje na II Wellness i Spa Festu u Beogradu

Ušće Shopping Center je u subotu, 21. maja 2016. godine, bio domaćin drugog Wellness & Spa Festa, koji je bio održan na platou ispred centra. Na najfrekventnijem mestu za jedinstvenu, proaktivnu, uzbudljivu manifestaciju, sa mnoštvom različitih simultanih aktivnosti, poput joge, masaža, radionica i celodnevnog živog programa sve je bilo u znaku promocije wellness & spa industrije i zdravstvenog turizma.

Fokus na afirmaciji zdravih životnih stilova i inspiraciji na promene koje doprinose zdravlju i sreći ljudi svih životnih doba, čini ovaj festival, u organizaciji Redakcije časopisa Turistički Svet i Wellness akademije Peđa Filipović, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Ministarstva zdravlja i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija – jednim od najatraktivnijih događaja u prestonici i to za sve posetioce – besplatno!

Specijalna bolnica za rehabilitaciju sa svojim Wellness centrom Kovilje uspešno je prezentovala koncept wellness i spa koje primenjuje uspešno još od 2007. godine, pod vođstvom wellness ambasadora Peđe Filipovića.

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI SA TUZLANSKIM KANTONOM

Novi popusti očekuju stanovnike Tuzlanskog kantona u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljača

Danas je na 14. Međunarodnom sajmu turizma LIST u Lukavcu, BIH potpisan sporazum o saradnji između Tuzlanskog kantona i Specijalne bolnice za rehabilitaciju. Svi stanovnici Tuzlanskog kantona će imati popust 10% na sve usluge u ovoj ustanovi od 15.11.2016. godine do 15.03.2017. godine

 

------------------------------------------------------------------------------------------

OTVORENO NOVO DEČIJE ODELJENJE

Dečije odeljenje u okviru Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača doživelo je potpunu rekonstrukciju

Povodom 27. godina rada dečijeg odeljenja u okviru Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača, i njegove potpune rekonstrukcije, u nedelju 08.05.2016. godine, svečano je otvoreno za prijem mališana koji mogu od sada da borave u savremeno opremljenim, novim sobama i apartmanima.

Tim povodom, priređena je svečana akademija u Konferencijskoj sali Specijalne bolnice, gde je svoj nastup imao i Kreativni kurs gitare pod vođstvom mlade Milice Ivanović, osveštano je dečije odeljenje i nakon toga održan je prigodan kulturno-umetnički program na kojem je pored Trubačkog orkestra iz Užica nastupio i folklorni ansambl KUD Karadžić iz Loznice.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

POSETA MINISTRA ZDRAVLJA

Ministar zdravlja, Zlatibor Lončar posetio je Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju Banja Koviljača


Ministar Lončar je poručio, da je ova ustanova jedinstvena u svetu po tome što ima poseban deo namenjen oporavku najmlađih.

Prilikom posete Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljača i rekonstruisanom Dečijem odeljenju, Zlatibor Lončar, ministar zdravlja je naglasio, da je ovo veliki dan za srpsko zdravstvo i srpske banje, posebno Banju Koviljaču.

Zlatibor Lončar, ministar zdravlja: Ovo je jedinstvena stvar u svetu da imamo posebno sve za decu. Znači, ovde ste videli kapacitet sto kreveta koji su namenjeni samo za decu i njihovu pratnju. I ne samo to da će oni biti smešteni ovde, nego sve ono što je neophodno od terapije sprovodiće se u ovoj zgradi. Oni neće imati nikakvog razloga da se mešaju sa ostalim pacijentima koji se nalaze ovde u banji.

Aleksandar Jokić, direktor Specijalne bolnice: Ministarstvo zdravlja je sa 5 miliona dinara omogućilo opremanje Dečijeg odeljenja, dok je Specijalna bolnica za završnu treću fazu rekonstrukcije izdvojila 15 miliona dinara, pa sada ovo odeljenje je jedinstveno u zemlji, osnovano pre 27 godina sa specijalizovanim lekarskim kadrom. Ima smeštajne kapacitete gde se u svakoj sobi nalazi kupatilo, čajna kuhinja, televizija i Internet. Već od sutra će deca doći ovde. Sva deca koja dođu na lečenje i koje roditelji sa uputom Fonda zdravstvenog osiguranja RS neće plaćati nikakvu doplatu. Ovo su znači, najmoderniji uslovi lečenja i rehabilitacije, smeštaja koji sigurno postoje u našoj zemlji. A mi to inače radimo, kao što znate i sarađujemo ne samo sa Vladom RS preko resornog ministarstva, nego imamo i saradnju sa Vladom Republike Srpske i Vladinim kantonom Tuzla.

U Specijalnoj bolnici danas je najavljeno da će ova ustanova uz podršku Vlade Srbije, Republike direkcije za imovinu i grada Loznice za dve godine obnoviti sva stara zdanja ovog prirodno lečilišta sa tradicijom dugom 158 godina.

Vidoje Petrović, gradonačelnik Loznice: I kroz ovu poruku sa kojom se susrećemo na samom ulasku da je snaga vodopada u mnoštvu kapljica koje rade zajedno. Ovde smo svedoci da to zaista živi. Živi u ovoj ustanovi, hvala bogu. Sve više počinje da živi u ovom gradu i naravno, počinje da živi sve više u čitavoj našoj dragoj Republici Srbiji.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača godišnje primi oko 17.000 pacijenata iz zemlje i inostranstva i ostvari godišnji prihod od oko 5 miliona evra.

------------------------------------------------------------------------------------------

OTVORENA NOVA BANJSKA SEZONA

Direktor Specijalne bolnice otvorio 158. banjsku sezonu u Banji Koviljači

Kao i svake godine, sa početkom meseca maja, tradicionalno se slavi otvaranje nove banjske sezone. Ove godine, 02. maja 2016. godine, u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljača otvorena je 158. po redu banjska sezona. Još od 1858. godine, od kako se u Koviljači sprovodi organizovano lečenje, otvaranje banjske sezone je događaj na kom se simbolično slavi zdravlje, fizičko i mentalno blagostanje.

Tom prilikom puštena je u rad i nova Kraljičina kada u okviru Wellness centra Kovilje u kojoj će gosti moći da uživaju i opuštaju se uz kupke kao što su biserna, aromatično-eterična i blagotvorna termo-mineralna kupka. Otvorene su i 4 nove kabine za masažu u okviru terapijskog dela Sumpornog kupatila Kralja Ptera I.

Priređen je i prigodan program na kom su se čule Nezaboravne francuske šansone i gde su pod zvukom tamburica nastupili Romansijeri.


  • cenovnik
  • radno vreme
  • gde smo mi
  • zadovoljstvo korisnika
  • galerija
  • konsultanti
  • misija i vizija
  • uvid u medicinsku dokumentaciju